Banner_2

Tipărire

Tehnologia calmat

Tehnologia calmat® care nu dăunează mediului

În mod normal, în apa netratată se formează cristale de calciu (1). Aceste cristale se unesc, formând depuneri seriose de calcar în interiorul ţevilor.

Unitatea de control a sistemului calmat® generează impulsuri electronice dinamice de înaltă frecvenţă, care sunt transmise în apă.


După tratament, cristalele de calciu formează o structură cilindrică (2). În această formă ele nu se mai pot uni şi nu mai pot forma depuneri pe ţevi. Cristalele cilindrice inofensive rămân în suspensie în apă.
kalk_scale_arrow_grey În această formă ele vor fi eliminate din instalaţii


Prin tratamentul aplicat cu sistemul calmat® se produce o cantitate mică de acid carbonic. Acidul carbonic este un solvent natural al calcarului care există şi în natură.
kalk_scale_arrow_grey Acidul carbonic rezultat reduce încet şi uşor depunerile de calcar şi rugină existente în instalaţii.


Dat fiind faptul că acidul carbonic poate totuşi dizolva doar “calcarul din calcar”, un înveliş protector de carbon rămâne în ţevile metalice curăţate. Acesta previne coroziunea în toate ţevile metalice.
kalk_scale_arrow_grey  Un strat protector împotriva coroziunii conductelor este format în instalaţii.


Când apa tratată iese din conducte, în ea există calcar sub forma unor particule suspendate. Când picăturile de apă se usucă în bucătărie sau în baie, rămâne o pulbere de calcar. Nu mai există depuneri, iar reziduurile se pot curăţa cu uşurinţă cu un material umed.
kalk_scale_arrow_grey Detergenţii duri de curăţare nu mai sunt necesari.


Deoarece sistemul calmat® este instalat în exteriorul conductei şi nu există un contact direct cu apa, proprietăţile chimice ale apei nu se vor modifica.
kalk_scale_arrow_grey  Important mineralele şi elementele naturale rămân disponibile pentru organismul uman. Mâncarea şi băutura îşi vor păstra gustul natural.

Scale_Rust_Scale_Crystallization_thumb


Scale_Rust_Effects_thumbLine_Gray
Line_GrayCa(HCO3)2  + 
calmat  Arrow_Black
CaCo3  + 
CO2  + 
H2O
Carbonat acid de calciu
calmat
impuls

Tija de cristal

Dioxid de carbon

Apa
 

Logo_BG

Probleme cu apă dură


   quality_logo_row.png


Flag_US Flag_ES Flag_FR Flag_DE Flag_IT Globe_Gray


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok